Af MCTC / 13-06-2024

Foto: Universal Pictures/UIP

Kan du heller ikke få nok af motorcykler? Så bør du ikke gå glip af den nye biograffilm The Bikeriders – et krimi-drama om tilblivelsen af en fiktiv motorcykelklub i 1960'ernes Chicago, der blandt andre har Elvis-stjernen Austin Butler i hovedrollen samt Jodie Comer og Tom Hardy på rollelisten.

Som du måske har læst i den seneste udgave af MCTC-magasinet, får filmen dansk premiere 11. juli 2024. Men du kan faktiske se filmen fem dage før den officielle premiere. 

Allerede lørdag 6. juli arrangerer Lynge Drive In Bio en kombination af motorcykeltræf og visning af The Bikeriders, hvor MCTC også vil være til stede. Lynge Drive In Bio har nemlig biografen helt eksklusivt har fået lov at holde forpremiere på filmen. Læs mere og hold dig opdateret via den officielle Facebookbegivenhed eller se foreløbigt program og praktisk information herunder.

Program

18:00: Porten åbner for mc-træf. Kom og mød andre entusiaster, vis din maskine frem og nyd en hyggelig atmosfære.

18:00: Kiosk og kaffebar åbner.

18:00 Der vil være mulighed for at købe mad – nærmere info følgere.

22:30: Filmen starter (det er ikke mørkt til at kunne vise filmen før dette tidspunkt).

Praktisk information

I aftenens anledning er der kun adgang for folk, der kommer på motorcykel – biler er ikke tilladt.

Pris pr. person er 150 kroner og inkluderer billet til træf, forpremiere på The Bikeriders og én øl (33 cl) eller én sodavand (50 cl).

Der bliver opstillet højtalere rundt omkring, men medbring gerne en FM-radio for at være sikker på optimal lydoplevelse. Biografen har dog også cirka 150 styk radioer til gratis låns (først til mølle).

Der er sat 400 billetter til salg, og det er ikke muligt kun at deltage i træffet uden at betale for film. Man skal desuden have gyldig billet for at komme ind.

I tilfælde af dårligt vejr kan arrangementet blive rykket eller aflyst. Bestil billet via Lynge Drive In Bio.

Læs også

Rømø Motor Festival 2024

DGR 2024: En måned til start

Åbn Bakken med MCTC