Af Christian Friis / 16-04-2024

Forsidefoto: Rune Øe

Årets tredje udgave af MCTC-magasinet er på gaden nu og på vej til MCTC's medlemmer landet over.

Udgivelsen er selvfølgelig også tilgængelig digitalt, og som medlem har du fri adgang til magasinet online.

Læs mere om indholdet og se visuelle udpluk af historierne fra #03 | 2024 længere nede.

 

 

#03 | 2024: Italiensk for øvede

Med årets tredje magasin er der fart over feltet allerede fra begyndelsen. Her tester vi Ducatis nye Hypermotard 698 Mono, som trods sin størrelse og ene cylinder i stedet for V2-motor langt fra er en begynder-motorcykel. I forlængelse heraf følger en medrivende historie om "italiensk kærlighed ved første blik", der også giver indblik i, hvorfor familien Øe fra Vestjylland er helt tossede med Moto Guzzier. Og i artiklen "Bravo, bravissimo" siger vi tillykke til F.A. Moto-Sport i Brønshøj, som kan fejre 50 års-jubilæum i år.

Vi bliver desuden i det central- og sydeuropæiske i rejseberetningen "Kig op – og giv den gas", hvor Sohpie Gosling giver den offroad-gas sammen med andre seje kvinder i Kroatien. Sej er svenske Hanna Johansson så sandelig også, og i MCTC-magasinet #03 | 2024 får vi tredje og næstsidste del fra hendes vildes solo-eventyr i Sydamerika.

I den mere "old school"-afdeling af magasinet finder vi blandt andet test af Harley-Davidsons nye Street og Road Glide, og i reportagen fra customshoppen "Vintage Motorcycle Works" på Amager møder vi Harley-motor-guruen Willie, som har prøvet lidt af hvert.

Du får også brugtguide med fire tunge tourere til under 200.000 kroner, medlemsinfo og træfkalender samt en masse andet spændende motorcykelstof fra ind- og udland i MCTC-magasinet #03 | 2024. Glæd dig til at modtage den trykte udgave eller læs den digitale online allerede nu.

Læs også

Tak for generalforsamling 2024

Kom på offroad-eventyr med MCTC

Med surfbræt på siden af motorcyklen